International Association for Cultoural Diplomacy

Trending Now

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για συμμετοχή στη λίστα Contracted Partners

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μεταξύ Ελληνικού Διπλωματικού Σχηματισμού του International Association for Cultural Diplomacy

και

της εταιρείας με την επωνυμία ………………………………………………………………………………………….

που εδρεύει (Χώρα)…………………………..

(Νομός) ………………………………………….

(Δήμος)……………………………………………

Σήμερα, ………/………/………….. ημέρα ……………………., μεταξύ:

α) αφενός ο Ελληνικός Διπλωματικός Σχηματισμός του International Association for Cultural Diplomacy εκπροσωπούμενος για την υπογραφή του παρόντος από τον Ανδρέα Ρεντζούλα σύμφωνα με τις Καταστατικές Διατάξεις

β) αφετέρου η εταιρεία με την επωνυμία ………………………………………………………………………………

με ΑΦΜ………………………………. που εδρεύει στο Νομό …………………………..

οδός,………………………. αρ…………

με αντικείμενο δραστηριότητας ……………………………………………………………………………………………………..,

νομίμως εκπροσωπούμενο από τον/την ……………………………………………………………… του…………………….

με ΑΔΤ: ………………….., έχοντας υπόψη ότι:

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Πολιτιστικής Διπλωματίας ιδρύθηκε στην Ουψάλα πάνω στα πρότυπα δύο μεγάλων διπλωμάτων…του Νταγκ Χάμαρσκελντ και του Ιωάννη Καποδίστρια.

Βασικός σκοπός του Οργανισμού είναι να συμβάλλει στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων, από τα οποία δοκιμάζεται σήμερα η ανθρωπότητα και στον έγκαιρο προσανατολισμό της μελλοντικής κοινωνίας προς μια εποικοδομητική εξέλιξη.

Με σκοπό την σωστή και κοινωνικά επωφελή χρήση της επιστημονικής προόδου και τεχνολογίας, επιδιώκουμε να στρέψουμε την προσοχή και το ενδιαφέρον τόσο των υπευθύνων, όσο και γενικά των πολιτών προς μία σωστή κατεύθυνση.

Πηγή έμπνευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας, είναι η πολιτιστική κληρονομιά που εκφράζει τα ιδανικά και τα επιτεύγματα των λαών.

Δίνουμε προτεραιότητα στην διατύπωση στόχων που είναι κοινοί για την ευημερία όλων των λαών, διοργανώνοντας δράσεις θεματικού περιεχομένου, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις έργων τέχνης συμβολικής σημασίας, καθώς και Project καινοτομίας, που υλοποιούνται κατά κανόνα σε συνεργασία με πολλούς κοινωνικούς φορείς.

Η εταιρεία με την επωνυμία ………………………………………………………………………………………………. θα προσφέρει έκπτωση ή ………………………………………………………………………………………………….. σε όλους τους Διπλωμάτες και Διπλωματικούς Ακολούθους του International Association for Cultural Diplomacy με την επίδειξη πιστοποιημένου εγγράφου και την σάρωση QR για επιβεβαίωση των στοιχείων.

Η σύμβαση ορίζεται ορισμένου χρόνου αρχομένης από την ……………………………………και λήγουσα την……………………………………. δυνάμενη να παραταθεί ή ανανεωθεί, κατόπιν γραπτής συμφωνίας.

Το International Association for Cultural Diplomacy δύναται να συνεργάζεται παράλληλα με ομοειδή επιχειρήσεις για τον ίδιο σκοπό.

Η σύμβαση δύναται να λυθεί εγγράφως με καταγγελία οποτεδήποτε από κάθε μέρος ακόμη και χωρίς σπουδαίο λόγο. Η καταγγελία κοινοποιείται με επιμέλεια του καταγγέλλοντος και επάγει τα αποτελέσματα της την πρώτη ημέρα του επομένου  από την καταγγελία συμβατικού μηνός.

Οποιαδήποτε τροποποίηση, παράταση, ανανέωση της παρούσας αποδεικνύεται μόνο εγγράφως αποκλειομένου κάθε άλλου αποδεικτικού μέσου.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Η παρούσα σύμβαση υπογράφεται ως έπεται.

Για την επιχείρηση …………………………………………………………..

Για το International Association for Cultural Diplomacy ……………………………………………