International Association for Cultoural Diplomacy

Παγκόσμιος Οργανισμός Πολιτιστικής Διπλωματίας – Φιλοσοφικοί Στοχασμοί ”ΕΠΙΝΟΙΑ” – Γεωργάτος Κωνσταντίνος

0

           

Μία ιδιαίτερη βραδιά για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Πολιτιστικής Διπλωματίας που είχε την τιμή να συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου Φιλοσοφικών Στοχασμών ”ΕΠΙΝΟΙΑ” του Ποιητή-Συγγραφέα Κωνσταντίνου Γεωργάτου, Μέλος της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, του Φιλολογικού Συλλόγου ”ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ” και της Ποιητικής Ακαδημίας, Διπλωματικό Ακόλουθο του International Association for Cultural Diplomacy.

Ένα βιβλίο που δεν αποτελεί μόνο μία σημαντική συμβολή στην επιστήμη της φιλοσοφίας, αλλά και ένα παράθυρο σε νέους τρόπους σκέψεις και προβληματισμούς.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργάτος με την βαθιά του κατανόηση και την εξαιρετική του ικανότητα να συνθέτει σύνθετες έννοιες, καταφέρνει να προσφέρει ένα έργο που συνδυάζει την ιστορική γνώση με σύγχρονες προβληματικές.

Κάθε κεφάλαιο ανοίγει νέους δρόμους για την κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, της ηθικής, της γνώσης και της ελευθερίας.

Το βιβλίου Φιλοσοφικών Στοχασμών ”ΕΠΙΝΟΙΑ” θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και γνώσης για πολλούς αναγνώστες, φοιτητές και μελετητές της φιλοσοφίας.

Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων Κωστής Παλαμάς του ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ”ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ” από τον Πρόεδρο Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Γεράσιμο Ζώγα, την Δημοσιογράφο, Κλασσική Φιλόλογο κα. Βασιλική Φλέσσα, τον Ποιητή, Θεατρολόγο, Μεταφρασεολόγο Κριτικό Δρ. Κωνσταντίνο Μπούρα και την Φιλόλογο, Συγγραφέα, MA, PhD, Post – Doc κα. Σοφία Σκλειδα.

Στο πλευρό του Διπλωματικού Ακόλουθου και Συγγραφέα του βιβλίου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Πολιτιστικής Διπλωματίας στάθηκαν, ο Πρέσβης του Ελληνικού Διπλωματικού Σχηματισμού  του International Association for Cultural Diplomacy κ. Ανδρέας Ρεντζούλας με την Διπλωματική Ακόλουθο και Πρόεδρο Εφετών Δ.Δ κα. Ευαγγελή Μπράμη και τους Διπλωματικούς Ακολούθους κ.κ. Παπαντώνη Σπυρίδων, Δρακόπουλο Αντώνιο, ο Ιωάννη Γαλάνη και ο Osman Tahsilzoy.

”Ας συνεχίσουμε να εξερευνούμε τις ιδέες που μας προσφέρει το νέο έργο του Κωνσταντίνου Γεωργάτου και ας κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα της φιλοσοφικής αναζήτησης”,είναι το μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας.

 

 

 

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.