International Association for Cultoural Diplomacy

Trending Now

Έκθεση Ζωγραφικής για Μικρούς φίλους

0

Μέσα σε μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με χρώματα, μουσική και φώτα που αναδείκνυαν τα έργα και το χώρο, μικροί φίλοι καλούνταν να ασχοληθούν σε συμμετοχικά έργα Ζωγραφικής που δημιούργησαν για την μικρή αυτή Έκθεση.

Σε μια πολύ ωραία πρωτοβουλία με αρωγό τον κ. Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη και σε συνεργασία με τις Ενώσεις Πολιτισμο΄΄ύ και Ανάπτυξης έκανε την εμφάνισή του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Πολιτιστικής Διπλωματίας την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, με θέμα ”ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ”.

Μία έκθεση Ζωγραφικής με μικρούς φίλους ηλικίας από 6 έως 16 ετών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι με τον Πρέσβη του Ελληνικού Διπλωματικού Σχηματισμού του International Association for Cultural Diplomacy να απονέμει το πρώτο βραβείο και να απευθύνει χαιρετισμό για την Τέχνη και την προσπάθεια των μικρών φίλων.

Για ακόμα μία φορά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Πολιτιστικής Διπλωματίας συμμετέχει και υποστηρίζει τις προσπάθειες που αναδεικνύουν την Τέχνη, τον Πολιτισμό και την Κοινωνική συνοχή.

Ο κ. Ρεντζούλας συνοδευόταν από τους Διπλωματικούς Ακολούθους κ.κ. Ιωάννη Γαλάνη, Σαβλάτζε Μαρίνα και Πάππα-Κολοκοτρώνη Γεώργιο ο οποίος και έδωσε το δεύτερο τιμητικό βραβείο στη μικρή καλλιτέχνιδα.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.