International Association for Cultoural Diplomacy

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

0

Η παρουσία του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Ηλιούπολης σήμανε μια ιδιαίτερη στιγμή για τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά ιδιαίτερα για τους παρευρισκόμενους που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα του Κωνσταντίνου Κόμπου, από την θεματική σειρά ”Blessed  Art” με τίτλο ”Blessed Art 3”

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου προσελκύοντας το ενδιαφέρον προσωπικοτήτων και θαυμαστών της Τέχνης. 

Ο Πρέσβης του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας κ. Ανδρέας Ρεντζούλας, συνοδευόμενος από τους Διπλωματικούς Ακολούθους Νικόλαο Φράγκο και Ιωάννη Γαλάνη, περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τα εκθέματα και την καλλιτεχνική δημιουργία. 

Οι πίνακες που εκτίθεντο, απέπνεαν την ποικιλομορφία και τον πλούτο της σύγχρονης τέχνης.

Η κορύφωση της εκδήλωσης ήταν η επίσημη τελετή των εγκαινίων, κατά την οποία ο κ. Ρεντζούλας έκοψε την κορδέλα, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την έναρξη της έκθεσης, επισημαίνοντας ότι η τέχνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς που μας ταξιδεύει σε ένα κόσμο συναισθημάτων και ιδεών. Κάθε πίνακας είναι μία γέφυρα μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να κατανοήσουμε καλύτερα τον κόσμο και την ανθρώπινη φύση. Η κοινωνία που ζούμε έχει την ανάγκη στήριξης των καλλιτεχνών και των πολιτιστικών δράσεων.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον καλλιτέχνη και να ανακαλύψουν την ιστορία και την έμπνευση πίσω από τα έργα. 

Την Επιμέλεια της Έκθεσης είχε η κα. Μαρίνα Γκόντα, Φιλόλογος – Ιστορικός Τέχνης, Δρ. Σορβόνης και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε προσφέροντας μια ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και δικτύωση μεταξύ των παρευρισκόμενων.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.