International Association for Cultoural Diplomacy

Trending Now

Κατάθεση Στεφάνου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Πολιτιστικής Διπλωματίας για την 83η επέτειο της Μάχης της Κρήτης

0

Με αφορμή την συμπλήρωση 83 ετών από την έναρξη της Μάχης της Κρήτης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Πολιτιστικής Διπλωματίας συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, με Πρόεδρο τον κ. Εμμανουήλ Πατεράκη και την Παγκρήτια Ένωση Αττικής με Πρόεδρο την κα. Ρένα Βασιλάκη.

Στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους πεσόντες της Μάχης της Κρήτης, εκτός από τον Πρέσβη του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας κ. Ανδρέα Ρεντζούλα ο οποίος κατέθεσε Στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στα πλαίσια του εορτασμού, παραστάθηκαν ο Αναπληρωτής Διπλωμάτης Διεθνών σχέσεων και Διπλωμάτης Διεθνούς Δικαίου κ. Γεωργούλης Σταμάτης, η  Διπλωμάτης Επιστημών, Λογοτεχνίας & Ανθρωπίνων Κοινωνικών Σχέσεων Ελλάδας-Ελβετίας κα. Βενετία Πιτσιλαδή-Chuard και οι Διπλωματικοί Ακόλουθοι κ.κ. Ανδρουλάκης Άγγελος, Ιωάννης Γαλάνης, Σπυρίδων Παπαντώνης και Fedyshyn Erik. 

Στεφάνι κατέθεσαν επίσης ο Διπλωματικός Ακόλουθος κ. Ανδρουλάκης Άγγελος εκπροσωπώντας τον Φιλολογικό Σύλλογο ”ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ” και ο Διπλωματικός Ακόλουθος κ. Εμμανουήλ Πατεράκης εκπροσωπώντας την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων. 

Μετά την Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Αθηνών και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από Κρητικά χορευτικά συγκροτήματα στην πλατεία Συντάγματος.     

Leave A Reply

Your email address will not be published.