International Association for Cultoural Diplomacy

Εκδήλωση για την συμπλήρωση 38 ετών από την απώλεια του ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ

0

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Πολιτιστικής Διπλωματίας τίμησε με την παρουσία του την επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση 38 ετών από την απώλεια του ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλολογικού Συλλόγου ”ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ” την 17 Απριλίου 2024.

Την εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, τιμούσε με την παρουσία του ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτριος Βερβεσός, ο τ. Βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος του Ούλοφ Πάλμε, κ. Παπαδόπουλος Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Φ.Σ.ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, Καθηγητής Πανεπιστημίου, κ. Βασίλειος Κωνσταντινόπουλος και ο Πρόεδρος φίλων του Μουσείου Ούλοφ Πάλμε Μοχού Κρήτης, κ. Ζερβάκης Εμμανουήλ.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Ορχήστρα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και η Διεθνής Μουσικοσυνθέτης Ζωή Τηγανούρια.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η έκδοση του βιβλίου του Εφόρου του  Φ.Σ.Π. επί των Διεθνών Σχέσεων και Διπλωμάτη Διεθνούς Δικαίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας Καθηγητού Δρος Σταματίου Γεωργούλη , με τίτλο: ”ΠΑΛΜΟΛΟΓΙΑ…ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΟΥΛΟΦ ΠΑΛΜΕ”.

Από την πλευρά του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρ΄έσβης του Ελληνικού Διπλωματικού Σχηματισμού, κ. Ανδρέας Ρεντζούλας και οι Διπλωματικοί Ακόλουθοι, κα. Σταυρούλα Μακρή, Ευαγγελή Μπράμη, η οποία συμμετείχε στη χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου, η κα. Βασιλική Αλεξανδρίδου, ο κ. Κωνσταντίνος Γεωργάτος, Αντώνιος Δρακόπουλος , Ιωάννης Γαλάνης, Αναστάσιος Πέππας, Άγγελος Ανδρουλάκης και Σπυρίδων Παπαντώνης.

Leave A Reply

Your email address will not be published.