International Association for Cultoural Diplomacy

Απονομή Τίτλου Διπλωματικής Ακολούθου της κας. Ευαγγελή Μπράμη εν ενεργεία Πρόεδρος Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών

0
Η απονομή Τίτλου Διπλωματικής Ακολούθου της κας. Ευαγγελή Μπράμη εν ενεργεία Πρόεδρος Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών, πραγματοποιήθηκε εχθές 23 Φεβρουαρίου 2024, στην αίθουσα Κ. Παλαμά του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από τον Πρέσβη του International Association for Cultural Dilpomacy κ. Ανδρέα Ρεντζούλα.

Η Διπλωματική Ακόλουθος του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας κα Ευαγγελή (Γκέλλυ) Νικ. Μπράμη έλκει την καταγωγή της από το
Παλαιομονάστηρο του Δήμου Πύλης Τρικάλων όπου γεννήθηκε αλλά και από τους Γόμφους λόγω του πατέρα της.

Σπούδασε με υποτροφία στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατόπιν εργάστηκε ως διοικητική υπάλληλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης . Υπηρετεί
τη Διοικητική Δικαιοσύνη με το βαθμό του Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων.
Διακρίθηκε στον Α΄ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νεανικής Ποίησης και είναι Ιδρυτικό Μέλος του Κύκλου Ελλήνων Λογοτεχνών Δικαστών.
Από το έτος 2017 είναι μέλος της Ιστορικής Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Δ.ΣΑ.) και το 2023 εξελέγη Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι».

Για την εκπαιδευτική περίοδο 2019 αξιολογήθηκε και επελέγη Διδάσκουσα στην Εθνική Σχολή Δικαστών σε «Ειδικά ζητήματα Φορολογίας Εισοδήματος».
Συμμετείχε σε δύο Ημερίδες Διδασκαλίας στην EΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 24 ης ΣΕΙΡΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 447 σε ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ.
Α) της 28 ης Νοεμβρίου 2018 με γενικό θέμα: «ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΕΡΕΥΝΩΜΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ» με την εισήγηση «Ο αυτεπάγγελτος έλεγχος στις φορολογικές/τελωνειακές διαφορές ενώπιον των διοικητικών εφετείων και οι δυσχέρειες του εισηγητή δικαστή. Νομολογιακή προσέγγιση ειδικοτέρων ζητημάτων αυτεπαγγέλτου ελέγχου» και
Β) της 13 ης Ιουλίου 2018 με γενικό θέμα: «ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ-ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ» με την εισήγηση «Αναδρομική εφαρμογή της επιεικέστερης διάταξης στις φορολογικές διαφορές. Ζητήματα διαχρονικού δικαίου. Νομολογιακή εξέλιξη».

Στην απονομή της κας. Μπράμη, από τον Ελληνικό Διπλωματικό Σχηματισμό παρευρέθηκαν οι Διπλωματικού Ακόλουθοι κ.κ. Ιωάννης Γαλάνης,  Γεώργιος Χριστοφιλόπουλος και Σπυρίδων Παπαντώνης.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.