International Association for Cultoural Diplomacy

Σύσκεψη Ελληνικού Διπλωματικού Σχηματισμού του International Association for Cultural Diplomacy και απονομή Τίτλων

0

Η καθιερωμένη σύσκεψη του International Association for Cultural Diplomacy πραγματοποιήθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων το απόγευμα της Τετάρτης 3 Απριλίου και απονεμήθηκαν οι Τίτλοι των Διπλωματικών Ακολούθων στον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της ΛΑΕΔ, Ταγματάρχη Δημήτριο Ρουσσάκη και στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτισμού της Ιταλίας Δρ. Νικόλαο Φράγκο.

 

 

 

 

 

 

Στη σύσκεψη, η οποία είχε χαρακτήρα ενημερωτικό, προτάσεων και απολογισμού, παρευρέθηκαν Διπλωμάτες και Διπλωματικοί Ακόλουθοι υπενθυμίζοντας στους νέους επισκέπτες την γενική παρότρυνση του International Association for Cultural Diplomacy όπως υποστηρίζετε από τον Παγκόσμιο αυτό Οργανισμό το περίφημο be the change you want to see in the world (γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις…στον κόσμο).

Κατά την συζήτηση ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Διπλωματικού Σχηματισμού η Χορήγηση ΑΙΓΙΔΑΣ του International Association for Cultural Diplomacy για την 8η Αναβίωση Νεμέων Αγώνων που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Νεμέα από 28 έως 30 Ιουνίου 2024 με χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ.

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.