International Association for Cultoural Diplomacy

Βραβεύσεις Διπλωματικών Ακολούθων του I.A.C.D. στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής Οράματος 2024

0
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απονομή βραβείων σε διακεκριμένες προσωπικότητες του χώρου της λογοτεχνίας, της ποίησης και της εκπαίδευσης, κατά την Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής Οράματος 2024 που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο ”ΜΕΛΙΝΑ” από 1 έως 2 Ιουλίου 2024 από το Writers Capital International Foundation.
 
Η εκδήλωση συγκέντρωσε κορυφαία ονόματα από όλο τον κόσμο αναδεικνύοντας τη σημασία της δημιουργικότητας και της καινοτομίας σε πολλούς από αυτούς τους τομείς.
Η τελετή απονομής βραβείων ήταν αφιερωμένη σε όσους έχουν επιδείξει εξαιρετική συμβολή στη λογοτεχνία, την ποίηση και την εκπαίδευση, προάγοντας τις αξίες της τέχνης και της παιδείας. 
 
Ανάμεσα στους Τιμώμενους, ήταν η Διπλωματική Ακόλουθος του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας κα. Σταυρούλα Μακρή η οποία με αμείωτους ρυθμούς επί σειρά ετών, προσφέρει στον χώρο της εκπαίδευσης με εκατοντάδες μαθητές που έκαναν τα πρώτα βήματά τους στη μάθηση να αναγνωρίζουν μέχρι και σήμερα την προσφορά της και την επιμονή της στην εκπαίδευση.
Ο Διπλωματικός Ακόλουθος του I.A.C.D. Δρ. Ρου Βογαζιανός Στέφανος, Πρόεδρος του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ και απόφοιτος Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, ο οποίος ως σύμβουλος και Διδάσκων Ενότητας σεμιναρίων Πολιτισμικής Διαδραστικότητας χωρών Α. Μεσογείου στο Αvatar e-learning Παν/μιο δια Βίου Μάθησης του Παγκόσμιου Πολιτισμικού Κέντρου ΟΛΥΜΠΟΣ, έχει ξεχωρίσει για το έργο του.
Βραβείο για την προσφορά της στην Κοινωνία ίσων ευκαιριών σε όλους μέσω του δελτίου ειδήσεων στην νοηματική γλώσσα έλαβε η δημοσιογράφος Σοφία Ρομπόλη, ενώ βραβείο Αριστείας για τον τηλεοπτικό κανάλι Alfa TV, έλαβε ο Διευθυντής και Αρχισυντάκτης του δελτίου ειδήσεων κ. Γεώργιος Σμύρνης.
Να σημειωθεί ότι στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής Οράματος 2024 το βραβείο στην αναγνωρισμένη Λογοτέχνιδα και Ποιήτρια κα. Ambika Ananth έδωσε ο Πρέσβης του International Association for Cultural Diplomacy κ. Ανδρέας Ρεντζούλας, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα υποστήριξης των γραμμάτων και των τεχνών, υπογραμμίζοντας ότι η λογοτεχνία και η ποίηση αποτελούν τη γέφυρα μεταξύ των πολιτισμών, ενώ την εκπαίδευση την χαρακτήρισε ως θεμέλιο της προόδου και της Ειρήνης.
Η Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής Οράματος 2024 ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά, υποσχόμενη να συνεχίσει να προάγει και να ενισχύει σε παγκόσμιο επίπεδο τους τομείς της λογοτεχνίας, της ποίησης, της εκπαίδευσης και όλους εκείνους που προάγουν Πολιτισμό και δημιουργικότητα. 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
Leave A Reply

Your email address will not be published.