International Association for Cultoural Diplomacy

Trending Now

Από την Σύσκεψη της 8ης Μαϊου 2024

0

Η μηνιαία σύσκεψη του International Association for Cultural Diplomacy πραγματοποιήθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαϊου και απονεμήθηκαν οι Τίτλοι των νέων Διπλωματικών Ακολούθων.

Ο Διπλωμάτης Πολιτισμού και Διεθνών Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας κ. Γεώργιος Κούβαρης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού που εορτάζεται την 21η Μαϊου, ανακοίνωσε το Πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο θα είναι διμερές.

Τιμώμενο πρόσωπο θα είναι η Μις Υφήλιος 2023 Sheynnis Palacios από την Νικαράγουα, η οποία στον διαγωνισμό ομορφιάς που είναι ο σημαντικότερος παγκόσμιος διαγωνισμός μαζί με τον διαγωνισμό Μις Κόσμος, κατέκτησε την πρώτη θέση.

Την Κυριακή 19 Μαϊου 2024 επιτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας με επικεφαλής τον κ. Κούβαρη θα συνοδέψει την ομορφότερη γυναίκα της υφηλίου στην Ακρόπολη και κατόπιν θα την ξεναγήσουν στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου θα τους υποδεχτούν κλιμάκιο του Υπουργείο Πολιτισμού και Υπουργείου Τουρισμού.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα παραταθεί γεύμα σε γνωστό εστιατόριο των Αθηνών με εκλεκτούς προσκεκλημένους και επιτελείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας.

Το πρωί της Δευτέρας 20 Μαϊου 2024 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Βουλή των Ελλήνων,  και μία μικρή ξενάγηση στο ιστορικό κτήριο, με την συνοδεία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων και κλιμάκιο της Κυβέρνησης.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το ιστορικό Μουσείο της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων όπου θα πραγματοποιηθεί και εκεί μια μικρή ξενάγηση τον ιστορικό χώρο της ΛΑΕΔ και κατόπιν θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια με χορευτικά από πολλά μέρη της Ελλάδας με τις παραδοσιακές τους ενδυμασίες.

Θα ακολουθήσουν ολιγόλεπτοι χαιρετισμοί για την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού στην αίθουσα ”ΤΕΡΨΙΧΩΡΗ” της ΛΑΕΔ και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με γεύμα που θα παραταθεί παρουσία πολλών διακεκριμένων προσωπικοτήτων.

Την Τρίτη 21 Μαϊου 2024 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην  Αρχαία Κόρινθο και η επίσκεψη της Μις Υφήλιος στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί με την τελευτέα της διανυκτέρευση στο Λουτράκι.

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν και θέματα για τις ερχόμενες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις βιβλίων που θα πραγματοποιηθούν 5 Ιουνίου στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με τον κ. Σταμάτη Γεωργούλη και στις 14 Ιουνίου στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου με την κα. Ευαγγελή Μπράμη.

https://iacd-uppsala.blogspot.com/2024/05/24-05-08-iacd.html

Leave A Reply

Your email address will not be published.