International Association for Cultoural Diplomacy

Trending Now

Προσωπικότητες που πλαισιώνουν τον Ελληνικό Διπλωματικό Σχηματισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας

0
Ευχαριστίες από τον Πρέσβη του Ελληνικού Διπλωματικού Σχηματισμού του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας.
Να ευχαριστήσω όλους Δημόσια, αλλά και τον καθένα χωριστά, τις Προσωπικότητες που πλαισιώνουν τον Ελληνικό Διπλωματικό Σχηματισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη αυτής της συνοδοιπορίας.
Στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή για τον Ελληνικό Διπλωματικό Σχηματισμό στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών, ευχαριστώ:
Τον Αναπληρωτή Πρέσβη και Διπλωμάτη Διεθνών Σχέσεων του International Association for Cultural Diplomacy Κυριάκο Μαριδάκη,
τον Αναπληρωτή Διπλωμάτη Διεθνών Σχέσεων και Διπλωμάτη Διεθνούς Δικαίου, Καθηγητή Σταμάτη Γεωργούλη,
τον Διπλωμάτη Επιστήμης και Έρευνας, Καθηγητή Ιωάννη Νομικό,
τον Διπλωμάτη Διεθνούς Γαστρονομίας, Παναγιώτη Τζίμα,
τον Διπλωματικό Ακόλουθο του International Association for Cultural Diplomacy, Αντιπτέραρχο Ιπτάμενο εν αποστρατεία της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, Δημήτριο Τσιρογιαννίδη, τον Διπλωματικό Ακόλουθο, Δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Κωστούρο, την Διπλωματική Ακόλουθο κα. Σταυρούλα Μακρή και τους φίλους υποστηρικτές του International Association for Cultural Diplomacy, κ. Πάππα Γεώργιο, τον Ψυχολόγο κ. Αντώνιο Δρακόπουλο και τον Νοσηλευτή του Ευαγγελισμού κ. Σπύρο Παπαντώνη, οι οποίοι από τον Φεβρουάριο θα έχουμε την Τιμή να είναι Διπλωματικοί Ακόλουθοι στον Ελληνικό Διπλωματικό Σχηματισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας με έδρα την Ουψάλα.
Leave A Reply

Your email address will not be published.